duminică, 30 octombrie 2011

Romania invinsa in calificarile turneului U18


Nationala de rugby juniori U18 a Romaniei a debutat cu o infrangere severa 6-27 cu selectionata similara a Georgiei. Primul meci al formatiei noastre in turneul de calificare in elita continentala, nu a fost unul fericit, mai ales in fata puternicei echipe a Georgiei.

Romania a deschis scorul dupa ce a transformat o lovitura de pedeapsa prin Daniel Plai. Georgienii au fortat imediat pe pachetul de inaintare si au marcat prin Tevadze. La pauza a fost 5-3. In debutul reprizei secunde tinerii jucatori din Georgia au mai reusit un eseu prin Piriashvili Beka, iar Brodzeli a adus punctele suplimentare. Acelasi Daniel Plai a redus din diferenta dintr-o lovitura de pedeapsa. Pe final, adversarii nostri au mai punctat cu inca doua incercari, suficiente pentru punct bonus, la care au adaugat o transformare si o lovitura de pedeapsa.

In final a fost 27-6 pentru Georgia, care se instaleaza astfel in fruntea clasamentului. In cealalta partida din prima zi a turneului de calificare in elita continentala, de la Bucuresti, Portugalia a invins Belgia 23-19.

Romania a evoluat in urmatoarea formula in meciul cu Georgia: 1. Rosu Cosmin, 2. Scolobiuc Octavian, 3. Raicea Andrei, 4. Arvinte Mario, 5. Lungu Bogdan, 6. Dumitrache Alin, 7. Toma Vlad, 8. Nistor Vlad, 9. Cubas Daniel, 10. Plai Daniel, 11. Ghiur Alexandru, 12. Bucur Alexandru 13. Neacsu Andrei, 14. Stiopei Albert, 15. Porojan Alexandru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu